Sepatutnya 6 weeks tapi kalau ikut size kantung baru 4/5 weeks. Mohon pencerahan.

Hi all. Kalau ikut tarikh first day last period, saya dah 6 weeks. Tapi rabu lepas saya baru pergi scan doc kata baru dalam 4/5 weeks. Kantung ada tapi belum nampak baby lagi. Normal ke? Saya cepat overthinking 🥲

Sepatutnya 6 weeks tapi kalau ikut size kantung baru 4/5 weeks. Mohon pencerahan.
7 Các câu trả lời

4/5w normal. nanti repeat scan 8-9w

9mo trước

ya normal. sy pun lari seminggu juga. scan 9w dh nmpk janin dan kelip2 jntung . jgn overthink too much, tak bagus.