Hi mommies. Kalau hamil 11minggu tapi crl masih 2.1cm.(tak ikut jadual crl) normalkah? Pernah alami?

Kalau ikut LMP sptutnya dah 12w+. Masa check minggu ke10, dr tak dpt trace denyutan sbb janin kecil kut. So reschedule scan after 2w. Masa rescan, dr lain mentioned crl 2.1cm pada 11w+ dan ubah due date bersalin. Gap sebulan dripada due date mengikut LMP. Bantu sya ada mommies yg mengalami situasi#pleasehelp #firstbaby #firstmom yg sma?

1 Trả lời

period irregular ke?

12mo trước

irregular cycle lebih 35 hari, kurang 27 hari. dptkn 2nd opinion dkt klinik lain dlu