Berat baby

Kalau ikut apps ni 33w berat dlm 1.9kg. Tadi scan 2.2kg. Agak agak boleh estimate ke berapa berat waktu kelahiran nanti? Sekadar bertanya tapi dr ada cakap ada kemungkinan agak besar budaknya 😅 bertambah nervous mak##firstmom #bantusharing #beratbaby

6 Các câu trả lời

Sme la kita wktu scan 33w dh 2.3kg. Dr ckp, boleh jd wktu deliver 3.3kg mcm tu. Dh risau hri tu sbb dr ckp baby bsar sikit. 😅😅 Mak sy pulk ckp, snag la kluar2 dh bsar. 😑

Kalo sy, sy x percaya dgn apps ni. Sebab tumbesaran baby lain2.. tak same. Awl lg 33 weeks tu nanti dah nk hujung2 doc akan bgtau estimate berat baby

sama ngn sy masa scan mggu lpas.33w berat 2.2 kg.harini sy dh 34w++. rasa juga perut makin besar dr mggu lpas.huhu.

berat dalam ni cuma estimate je. bukan wajib kena sama berat. kalau kita scan and doctor kata okay. okay la tu.

Berat bby akan berbeza +- dalam 200-300g

Mungkin, 2.5-3kg.