ttc

Kalau ikot kiraan , hari ke 18 adalah hari subur sy . Cuma sy confius hari ke 18 ni lagi 1 line tuh terang ke x ye ? Ke samar ? Mata sy ni naik berpinar tgk perbezaan line tuh ? Positive subur ke x ye ?

ttc
10 Các câu trả lời

Haampir nak sangat subur. Tak salah pun nak bersma skrg. After dua hari bersama lagi. Dia dekat2 nak subur ni jgn hari2 bersama. Kena selang sehari dua jugak baru sperm berkualiti

5y trước

hihi trima kasih sis😊

+ve tu sis.. saya dulu pun mcm ni.. check klinik sbb sakit2 badan.. doc suruh buat urine pregnancy test.. alhamdulillah mmg positive.. sis tunggu lagi 3minggu baru line tu terang

5y trước

Hehe ni test strip ari subur . Doakan sy ye akan ade 2line jugak dkt upt akan dtg 😊😊

macam mana nak tahu waktu subur ? ada org suggest kan saya beli upt 20pcs..tapi sy xbape pandai nk check waktu subur

5y trước

Ape yg sy tahu , try bt opk ni lepas abis period . Buat tiap hari sampai 2line jd terang . Bile line terang bermakna tuh ari subur kite . Dlm sbln cuma ade sehari je waktu subur kite . Setiap kli bt test , tampal cm jadual . jd kite bole tgk perbezaan line tuh . Dkt hp pon ade app nye klu tanak tampal . Cara check same cm bt upt . Opk ni awk bole beli kt shopee murah , dapat byk . Nk guna byk jd berbaloi beli kt situ .

Belom positif lg tu. Kdg tarikh subur lari sehari dua jgk banding yg lepas. Keep on celop opk ye sis.

Ok so kene buat test lagi la ye 🤣🤣

Samar lg sis.. kena bg betul² terang

Dah hampir2 nak positif tu sis.

Terang mcm ni sis.. hihihi..

Belum +ve lg tu sis...

Hampir nak +ve