Eh, boleh pula takde respond dia ni?

Kalau ibu pegang atau berborak dengan dia, mesti ada respond kan😍 Sekejap tendang sana-sini, berguling-guling 😅 Tapi bila ayah dia pegang...terus diam tanpa bunyi 😐 Sampai risaulah dibuatnya kita ni kan, betul tak mommies👶

Eh, boleh pula takde respond dia ni?
22 Các câu trả lời

Ya btul, happy mama dibuatnya, tpi bila papa usap perut borak kdang smpai papanya cari dia duk mna😅, tulah kdang mamanya ambik video dia tendang je, boleh Bgi papa tngok😁bila dh kluar ni, slesa sngat Dngan papanya smpai tdo, sbb papa kepit peluk je rsa panas, bila mama nya dukung, merengek lh, tdo pun tak nk, bila mama tnggal mesti merengek, tau je kita tnggal dia😅

Hahahahah penah sekali malam tu gurau pusing pusing dlm perut , suruh abah dia rasa , sekali abah dia letak je tapak tangan , terus senyap 🤣 alih je elok pulak tendang tendang . Terus abah dia merajuk 🤣 alhamdulillah sekarang anak dah 3bulan , pantang dgr suara abah , yg elok tidur boleh pulak bukak mata cari suara abah dia , haduh anak abah betul 🤣

anak sya pla bila saya bawa beborak Susah sikit nak respond tp kalau daddy dia yg bawa borak atau pgg perut, dia punya respond mcm nak terkeluar dri perut...paling excited baby saya kalau dgr suara daddy dia...kalau kna pgg lg la dia excited

betul2. tiap malam nk tido bukan main lg dia tendang2 pusing2 tau. pastu saje la amik tngan daddy dia letak atas perut bg rasa. diam 🤣 sekali tu dady dia dpt rasa. happy dia hehehe alhamdulillah..

ye betul ,,,mle² Sian papa dye2 nak rse baby grak² tp dye senyap je Smpai record nk tunjuk ngn papa dye riaksi anak nye CM mne.😅😅..tp skrg x da papa nye usap dye da ade respond...

time papa die nk rase die tendang ..terus syp ke sudah smpai papa boring nunggu reaksi..hahahaha

ingtkn sya ja mcm tuu. smpai dok pkiaq laaa apa la yg xkena gn abh diaa. kdg2 kesian pn adaa

aah betul sangat 🤣.Kadang daddyny sembang2 n pegang perut lama pun tetap xad respond

Alhamdulillah 18week dah aktif sgt,papa dy usap perut pun dy aktif je

sama.sya dah 28minggu..ayah dia blum rsa lagi pgerakan dia..