Kandungan 32minggu

Kalau ibu mengandung demam, batuk, flu dalam kandungan 32 minggu.. nak buat macam mana ye ? Risau pulak nak makan ubat takut effect kat baby.. boleh suggest pa2 tak ? Sebab nak tidur pun payah hidung sumbat lepastu asyik batuk je 😩#seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Kandungan 32mingguGIF
1 Trả lời

kalau badan panas boleh minum air barli, air kembang semangkuk, air cincau.. boleh jugak letak tuala di kepala atau pakai koolfever.. tapi andai kata suhu masih tak turun, makan panadol ye, demam panas pada ibu boleh bagi kesan pada baby.. untuk selsema dan batuk, sebaiknya consult Dr, demam pun kalau berpanjangan lepas dah makan panadol, jumpa Dr..

2y trước

kalau asyik batuk, gatal² anak tekak tak bagi kesan kat baby ke