Nak tahu berapa minggu

Kalau dia tunjuk 3+ ni kira dah berapa minggu? boleh tolong terangkan tak? saya tak berapa faham baca kertas dia😅#pleasehelp #bantusharing

Nak tahu berapa minggu
1 Trả lời

Hi sis.. Kalau clear blue dah tunjuk 3+ maksud nya baby dah jadi pada 5 minggu dan keatas. Nanti lagi 2-3 minggu sis boleh dah scan dekat swasta tgk kewujudan baby.. Untuk buat early scan baby boleh buat 6-10 week.. Biasa orang akan buat masa minggu ke 8. 😊

2y trước

Hi.. Kalau clear blue 2-3 tu baby dah jadi 4-5 minggu dah sis.. 😊