Loya dan mual

Kalau dh trimester ke 2 still ada loya and mual tu normal ke? Even x kerap mcm trimester 1.. #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

normal, kekdg dah trimester 3 pun still rasa loya dan mual. kadang da nak dekat due pun masih ada. ikut badan masing masing. cuba try tips tips ni, mana tahu dapat legakan rasa loya dan mual tu. https://my.theasianparent.com/loya-ketika-mengandung?premium_content=true&default_content=true&tap_source=default-my&utm_source=tap_web&utm_medium=inhouse&utm_campaign=default-my-ms-article-menjadi-ibu-bapa

normal