Delay period

Kalau delay dh 3bulan,upt negatif... Tu mmg confirm x pregnant ke.. Perlu tunggu lg ke nk test upt lg ataupun xperlu dh test upt?sapa ada pengalaman mcm saya. Jumpa doktor, dia scan, lps tu dia ckp biasa, hormon😥folic asid dh amal, madu soulmet dh hbs satu bekas#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Klu doktor ckp sbb masalah hormon, then kena follow up dgn doktor utk selesaikan masalah tu dulu. Sambil tu boleh minta ubat turun darah sbb klu dh 3 bulan delay, bila scan sepatutnya dh boleh nampak jelas kalau ada isi kt dalam. Kadang amalkan folic acid dan madu soulmate tu saja tk cukup, mungkin ada masalah dalaman yg tk settle lg sbb tu susah lekat. Boleh bawa suami utk check kesuburan sekali. Ikhtiar selagi mana yg boleh.

😇Saya pun rsa mcm tu juga. Saya nk try berurut lps ni. Dan jmpa doktor pakar.semoga dprmudahkan.. 😇 Terima kasih sbb komen🙏 dan beri pdpt.. Saya hargai😊