Ingin tahu

Kalau dah 24 week still bersetubuh Dan buang dalam.akan ada effect apa2 ke kat baby??

5 Các câu trả lời

bersama boleh sis ..tp buang dalam jangan ..nanti boleh false contration.kalau hjung due buang dlm bgus utk mudah brsalin.sama mcm hisap atau ramas breast kuat..boleh false contraction..

xde masalah pun sis klau buang dlm..nnty dh dkat due kerap ii kn brsma 😁👍🏻

takde sis. bersama lah sampai ke akhir nak bersalin pun takde masalah

Takdak awak Banyakkan membaca bab kehamilan

nnt dkat2 due...krapkan lg brsma ses..mmbntu buka jln🤭

4t trước

Betoi