13 weeks preg

Kalau dah 13 week kalau keluar coklat tu biasa ke atau ada apa2. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Bleeding petanda tak baik. Pergi hospital. Haritu at 10w sy ada bleeding hitam tp tak penuh pantiliner. Pergi hospital scan baby masih ok ada heart beat. Dapat ubat kuat rahim. Ada history keguguran. Skrg dh 16w alhamdulillah so far xde bleeding dah. Bykn berehat. Jgn aktif sgt buat sementara ni. Jgn angkat berat. Hati2 jgn jatuh.

Banyak ke keluar cecair coklat tu? better jumpa doctor utk kepastian