asic folic

kalau dah 10week, perlu lagi tak makan asid folic..

26 Các câu trả lời

Wajib sis makan asid folic terutama di awal kandungan... Saya start jak tahu mengandung terus makan asid folic sehingga sekrang....

4y trước

kena beli ke atau klinik bagi?

perlu sis mkn sampai besalin.. kecuali mkn zincofer obimin iberet xpayah mkn asid folic sbb sume da ada dlm tu

Sy dri 3bulan b4 kawen sampai dh bersalin xpenah skip folic acid .. 1st trimster yg pling pnting xblh skip folic acid

Perlu.. kalau tak acid folic nnt doktor akan tukar mkn vitamin.. dlm vitamin tu dh ada asid folic..

perlu lagi sis🙂sy skrg da 32 weeks pom msih makn iberet tuk pembesaran bby😉

Perlu sis. Jgn skip. Ni ikhtiar kita. Jgn nnti jd pape nyesal xsudah.

Kalau pemakanan kite xckup zat..mmg kne makn smapi bersalin sis

Perlu.. Acid folic tu penting untuk bantu tumbesaran baby

Kna mkn acid folic pntg utk tumbesaran baby

Wajib makan dear.. Utk pembentukan janin