Salam ibu2, bila boleh tahu result lepas minum air gula ya?

Kalau baru minum sehari lepas, agak2 bila kk akan call untuk bagitahu result? Misi just cakap dia akan call je tp x bagitahu bila..anxious pulak menunggu ni huhu #pleasehelp #firstmom

26 Các câu trả lời

Mcm saya dulu kalau sangkut dia akan call 2-3 hari bekerja. Kalau dh sminggu tak call, tak sangkut rasanya tu .

Sy minum air gula pg tu.. Setel tgh hri balik umh... Ptg tu misi kol.. Sangkut😂 laju betol bt keja...

9mo trước

nurse call guna no personal ke sis ? atau nmbor official kk?

kalau sangkut biasa dlm tempoh 24jam selepas mnum air gula. kalau takdek call tu maksudnya normal je.

9mo trước

Harap mcm tu la sis, tp baca komen bawah sampai 4 hari bru tau result.. adehh

Sy dah minum tpi xcomel dpt 3.7 dah minum air gula …..Msa sblm minum 4.8 xfhm tol norml ke

Sy dulu seminggu baru nurse call sangkut. Ingatkan dah lama xdelah sangkut alih2 sangkut gak 😅

9mo trước

Itu yg risau tu sis. Masih belum boleh tarik nafas lega wlopon belum ada call lg 😅

sy dulu, kk tak call means result cun. if call maksudnya sangkut gdm @ ada masalah lain.

klinik tmpt Sy lepas minum air gula tungu 2jam terus bole Tau sangkut air gula ka tak..

kalau sini.... nurse Akan call hanya untuk sangkut je. kalau X sangkut dia x call pon

sy ritu misi x call pun..igtkan ok je. dtg checkup baru dia bgtau sangkut upenye😂

9mo trước

Ya ampun ni lg seram sis 😅

sy start minum air gula 15/1 ni hope tkde ap² 🤲minum air gula utk 24week