Kalau baru 10weeks prgnant degup jantung baby boleh nampak ke dari perut?

Kalau baru 10weeks prgnant degup jantung baby boleh nampak ke dari perut? Taktau la sy pnya ke baby punya heartbeat sbb klu sendiri punya tak pernah perasan pulak heartbeat boleh perasan kat perut hahaha #firsttimemom #excitdmommy

6 Các câu trả lời

Buat ultrasound dekat klinik swasta, masatu week 9, doctor tunjuk baby punya heart blinking = beating 🥹 tapi mmg tak boleh dengar dgn pendengaran kasar kita.

Sy 8 weeks lebih, few days ago ada pegi hosp. sbb gastric. So Dr. Ada cek ada scan kan bby skali, dah dpt dgr heartbeat 🥹😍

1y trước

Beshnyaaaa moga baby n mommy sihat 😍

Sy faham apa maksud sis. Bila baring kita Cuba tahan bernafas then tengok perut macam heartbeat 🤣

1y trước

Memang ni maksud saya, nasib baik ada yang paham 🥹🤣

Kalau scan kat spital tu blh la.. kalau kat rumah xleh..

dah boleh dengar dah.

x boleh.