Anak saya 6 bulan dah boleh meniarap tapi die masih taknak capai barang kalau meniarap.

kalau baring. die akan capai apa yg ade kt atas die. tp kalau meniarap or duduk. die tengok je.

1 Trả lời

boleh jd dia tak reti puan, tgn nak sokong badan ni macam mana nk capai mainan sayaaa. try ajar, buat demo depan dia, letak mainan tu dekaaat je dulu pastu tlg kawal tgn dia arahkan ke mainan, pastu buat la bunyi menarik happening mcm yeay ke pastu tepuk tgn

5mo trước

yelaa, dia mcm, kau dah kenapaa paksa2 org😆, takpela sikit2.. nti dia buat sdri mak plk pening semua dia nk capai🤣 nikmati saat dia masih setempat tu🤣