Susu ibu mengandung

Hi kakk” yang berpengalaman 🥰 bole tolong ka susu apa yg bgus untuk ibu mngndung yg bole kurang kn sakit bdn saya suda stu minggu susa bejalan sampai menangis menahan sakit😭tadi saya p klinik saya bgitau nurse kaki saya sakit susa jln nurse suru minum susu tapi lupa pula mau tanya susu apa

5 Các câu trả lời

susu tepung boleh susu kotak boleh. jnji susu. susu ibu mengandung x rekomen sgt sbb tinggi gula. and boleh sebab kan ade kencing manis.

2y trước

Oo susu apa” pun bole juga? Terima kasi ya 🥰

tak kisah susu pape janji bukan susu macam susu anlene. beli susu full cream biasa pon boleh ikut mana yg sesuai dgm tekak dan badan

Susu HL pon dah okay sangat. Dlm tu ada folic asid sekali

2y trước

Ya saya suda beli alhamdulillah bdn suda ok kaki pun bole jln jau suda terima kasih ya🥰

Terima kasih kak🥰