Hai mommy semua sapa pernah alami klu buat kerja rumah mlm mesti kaki akan sakit keram kaki kdg² kne

Kaki sakit lps buat krja umh

2 Các câu trả lời

Kalau mcm saya..kalau saya dh mula rasa2 kaki dh nk sakit..saya stop kejap rest dari buat keje rumah..mlm2 saya sapu minyak angin sikit kat tapak kaki & betis..dah akhir trimester ni sis buat mana yg termampu sahaja, jngn paksa tau..nnti risau kaki bengkak + badan extra penat

2mo trước

iya sis sy buat mne mampu ..

Sama sy bahagian tapak kaki

2mo trước

sy bahagia betis smpi tapak kaki... kdg² mls nk buat sbb takut bila mlm time tido mesti kne