kaki bengkak terok la...now dh 39 weeks 3days

kaki bengkak terok la..now dh 39 weeks 3 daya

67 Các câu trả lời

Assalamualaikum..nk tanya..saya dah 39w 2 hari..dah ada tanda lendir darah ..tu dah kluar tnda nk bersalin ke..selalu berapa lm..sakit dah rasa dekt ari2..tapi lendir darah mula keluar 1 hri..pastu tak keluar dah..tu tnda bersalin ke..

sya 39weakk 3hari...bersalin 21/9..tapi tnda2 just mngeras je dgn sakit pinggang...hmm x thu lah bila bersalin nya ni..baby x nk keluar lagi hmm

2y trước

kena byk berjln dan senaman dipg hari..bru boleh kuar baby..sy bru je lpas bersalin..sy masuk hospital tghri air ketuban dh kuar sikit..

sye pun gitu jugak .. misi kata normal ,, sebab kita awak kandung dalam perut (berat) kne banyak berjalan .. bila tidur . tinggikan bantal dekat kaki daripada bantal dkt kepala ..

Saya dah 40week masih active jalan ag 😅 next week klau baby xkuar kena serah diri #firstbaby

2y trước

semoga dipermudahkan sis

saya dah 39w 3day belum ada tanda² melainkan perut mengeras ,skit pinggng sama kluar lendir putih jakk..due 3 days lagi baby lum nak kluar.. ada tak bgtu??? ghisauu nie

Kaki sy xnampak bgkak nurse kata, tp masha Allah nak jalan punya la saket berdenyut2 tapak kaki tu .. kdg tu merasa smpai ke lutut lahh .. stiap hari picit2 kaki .. 🥲

Sama la Kita ni mommy 2x 39w 3days Yang saya terasa selau keras peruk ko Dan kencing 2x sikit baerapa minit kencing lagi,lagi pun kenciy sikit,Ada kelur lender,due ko 23

saya pun kaki bengkak gila sblm ni.. tp skrg dah ok alhamdulillah..saya amalkan minum sesudu minyak zaitun setiap hari.. memg berkesan! mommies semua cubalah🤗

sy dh masuk 39weeks 3hari ..tp blm ada tanda lagi ..2hari ni dh jln2 ke pantai ,ketuk ketampi 🤭..tp xda tanda lagi ...tkt pun ada jugak ni 😂🤭

3y trước

dh brsalin ke?sy 39mggu 4hri..risau juga,dh deka due tp tnda brsalin tu x da lagi..

Sm la dg sy,, 39week 5day..kaki bengkak teruk. Tp blm Ada tanda2 LG... Hr tu cek, dokter ckp dah buka 2cm..tp sMpai saat ni blm bersalin LG... Normal ke?