Perut kecik tak nampak baby bump

Kadang² risau jgk bila org tgur perut sy kecik even dh masuk 32 weeks a.k.a 8 bulan... Kadang² tertnya knp baby sy kecik ni... Padahal sy mkn bnyk... Buah² sayur² x pernah skip wlau sehari... Tp bila scan doctor kata smua ok... Baby ckup berat... Air ketuban ckup... Tk de masalah... Cuma baby bump je kecik... Mommies² tahu tak knp jd mcm ni?

19 Các câu trả lời

kenapa perlu pikir psl ckp org lain. diaorg tu bkn doktor yg boleh sahkan apa2. yg penting baby tu sihat, awak kena fikir positif spya tak stress dn nikmatilah kehidupan awak itu, okey? 😊

sy pun pregnant dh 5bulan tpi perut kecik je..tpi alhamdulillah baby sihat mcm biasa..kdg2 ikut org jgak perut kecik..sy dlu kakak2 sy pun pregnant perut kcik je..

Saya pun ngndung prut kcik tpi bby kt dlm smua ok, mula² risau tkut bby kluar tk ckup brat... Alhamdulillah msa brsalin bby 3.02kg 😀

Normal je awk. Janji baby sihat dkt dalam tu. Tahu2 dia keluar besar je. Okay la tu perut kecik senang nak kempiskan balik.

janji baby sihat alhamdulillah dah sis. tak nampak bump pon takpe. jangan risau pasal tu. enjoy ur pregnancy je ye. 🥰

Sis tinggi x? Biasa ibu yg tinggi ni bby bum xnmpk sgt sbb byk ruang didlm perut

jangan risau aslong baby sihat walafiat pun dh cukup bagus

Lgipun perut tu aurat. Suka ke tayang aurat,

Sis kurus tinggi kot tu sbb nampak baby bump kecik

4y trước

betulllll nim 😀 apa pun yg petim baby dlm perot sihat sis... yg lain jgn pk lebih2 ☺️ have a safe pregnancy sis and dont stress2 okay 😍