mulut

Kadang² kita stress sebab MULUT ORG sekeliling kita... 1. Eh tak makan buah ke 2. Eh baju tu ketat sgt 3. Minum la susu 4. Jgn gelak kuat sgt tak bgus 5. Beli la baju besar² 6. Nama anak dah pilih ke,pilih yg bagus² 7. Kene makan macam ni,jgn mcm tu *Bgus nk beri nasihat / teguran cuma jgn la terlalu memaksa nk ikut rentak.. kadang kita yang panik,maklum la anak pertama.. kita plak yg cuak

1 Trả lời

terima teguran yg positif ja sis.. yg x baik abaikn.. biasa la mulut org kn.. ada ja x kena d mata .. huhu , sllu kena dgn org mcmne..