perut kecik

Kadang kadang rasa sakit hati dengan mulut orang.. Asal dah masuk 8 bulan pun perut masih kecik.. Tak nampak pun.. Eumm eumm.. Betul ke orang kata perut kecik baby kecik.. ☹️

70 Các câu trả lời

Abaikan je sis...mulut org ni bknnye blh dtutup...jnji sis n b y sihat..abaikan mulut puaka camtu

ala buat bodo je sis . sy dlu 7 bulan pun ke kcik . org tnye mana perut . sy tunjuk ni perut .

Saya pulak, baru masuk 9weeks tapi perut dah nampak 😅 rasanya setiap org berbeza kot

Sy pun perut kcik... Yg pnting ckp doc.. Doc kata baby sehat normal.. So kira ok laa

Sypn kecik jgk ni masa ngandung..asalkan bby sehat ni...yg ke 3 tk thu besar ke tk

tak apa.asalnya dr kata perkembangan baby ok dan ikut minggu pembesaran sebenatnya

Saya pun prgnant prut kcik ja, tpi brsalin Alhamdulillah bby 3.02kg 😊

Alahai..entah la...doc ada ckp kah perut kecik ?x payah hirau mulut org

saya dulu pun perut kecik jugak tapi baby keluar 2.99kg

Hahaha tkpe abaikan je apa org ckp. .. inshallah yg pntg baby selamat