pantang

jom share2 . ibu2 semua pantang kat mana ? rumah sendiri ke kat rumah mak sendiri ke kat rumah mak mertua ?

169 Các câu trả lời

Pantang uma mak sendiri.. Senang sikit.. Ade adik beradik yang boleh tolong tengokkan anak..

ank ke 4 nie rumah sendiri...sbb dh pindah duduk rumah sendiri...seblm nie duduk ngan mak...

Anak 1st - emak sendiri Anak 2nd - emak sendiri Anak 3rd - rumah sendiri + husband 😍

Umh mak sndiri.. Nnti lagi 2mingu nk hbis balik umh mertua la. . Plan nye cmtu.. Hihi

Sy start pantang kt rumah mertua. Pertengahan pantang baru balik rumah mak sendri

Pantang rumah mak sendiri kebetulan adik2 cuti sekolah boleh tolong jaga kan🥰

Sy ank first sampai no 4 umh mak mertua... Yg no 5 ni pantang sendiri kot.....

rancangan nak pantang rumah mak dulu lepastu baru balik rumah mak mertua 😊

Rumah mak sendiri, lebih selesa n mak lagi mrmahami.. Terima kasih mak 😊

Umh mak.mertua😉✌sbbnye nk g hsptl ulang tgk ank dkt nicu senang dkt..