Baju Sedondon

Jom share... Korg kerap x pkai bju sedondon husband & wife? Bkn saja warna, corak/gambar baju sama...

Baju Sedondon
6 Các câu trả lời

Tak suka sedondon. Warna sama ok lagi la, tapi kalau setiap masa nak sedondon, rimas. Zaman bercinta dulu boleh la, sekarang dah ada anak, capai mana yang ada. 😆 Saiz pula mengarut zaman sekarang. Saiz L tapi jadi saiz S.

Kebanyakkan nye wrne laa sedondon.. Corak same tu jarang.. Kalau xde baju same warne pon.. Husband akan match kan dgn wrne tudung saya.. Hehehe

Warna / corak je sama. Baju sedondon mmg tak la. Malu la mcm budak2 pulak 😁

5y trước

Aah rasa cam budak2 baru bercinta, rasa macam jakun plak..😂

Tak pernah rancang2 nk sama bila keluar..Rasa sesuatu sangat,itu sy lah..hehe...

😍😍

Big NO