Siapa ingat lagi waktu tu?

Jom petang ni kita #flashback sikit sambil minum petang☕️🥰 Siapa ingat lagi berapa lama merancang majlis perkahwinan dulu ya?😍 Seminggu? Sebulan? Setengah tahun? Jom sharing time! Min dulu sebulan setengah je. Waktu majlis, kek kahwin siap jatuh depan pintu pagar rumah lagi 😭😂

Siapa ingat lagi waktu tu?
79 Các câu trả lời

saya buat persiapan dlm tmpoh 5 bln, bertunang bln 3, nikah bln 8

Setahun juga la. Masa tu kerja gaji harian so struggle juga la

6bln Bertunang bulan 2 Nikah & sanding bulan 9 Tahun yg sama

Smua urusan pkhwinan kakak2 sy yg uruskn..😂😂

Within less than 2 weeks 😅 all is last minute

5 bulan. Bertunang march, nikah august ❤️

5 bln.. bln 3 bertunang, bln 8 nikah 😎

2 bulan #TAPSupermoms #TAPactiveusers

saya 8bulan , siap kek kemek lgi 🤣

setahun..beli sikit2 byr sikit2 huhu