TEKA JANTINA BAYI

Jom mummy teka jantina bayi.. mengikut pengalaman mummy semua bedasarkN gambar ni mummy rasa boy @ girl😍

TEKA JANTINA BAYI
9 Các câu trả lời

kena npk punai dlu br tau jantina ape..tp npk cmni je mcm girl..sbb xnpk punai...mcm sy scan 6bln btl2 npk telur bulat sgt2 sbb tgk dr bwh..doc pun ckp npk mcm boy...punai xnpk sbb terlindung dek tali pusat..tp 2mgu lg scan btul2 buger mksdnye girl la..sbb xde punai..

3y trước

tu la sy last czer + btl..berhrp girl.. doakn sy ye

macam girl sebab tak besar sangat yang celah paha tu😅 sy haritu nampak jelas terus....be careful kalau scan tak jelas...risau kena prank dekat baby😅

3y trước

tu la..nmpk mcm lapik burger kan.. itu la.. jgn nnt buat magic ye🤣

Saya da mengandung kali ke3 nie xtahu lagi nak tengok gambar scan nie 🤣..Maaf xdapat bantu..

3y trước

itulaa tuu 🤭

mcm boy sbb nmpak kembung mcm telur dia je

3y trước

iye ke.... brhrp girl..tp xpe la jnj sihat selmat 😍

Rasenye mcm boy ni

3y trước

Dulu sy scan pun nmpak lebih krg mcm ni..tapi xtau ler..rahsia Allah😉

perempuan ke😁

3y trước

sya berhrp girl... 😄 sebb doc katA xnmpk batu nyer... humburger dia xberapA chubby lg ..

Baby boy

3y trước

boy ye.....🥰

Girl ni

girl