Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Các câu trả lời

6 perkataan yang tersembunyi 1-LULABIES 2-BABABAA 3-BAYI 4-COMEL 5-ROMPERS 6-BUKU Mama papa memakai si manja Dengan romlers Bababaa utk kelihatan lebih comel lagi dan berstyle.mama suka lihat rompers yang adik pakai.Mama papa juga akanbacakan buku dari Lullabies setip mlm sampai adik terlena sendiri🥰🥰 Semoga anakku dimurahkn rezeki🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻jika rezeki berpihak kepda ankku alhmdulillah..jija tiada bm ada rezeki lgi😄

6 Perkataan Tersenbunyi: 1-Lullabies 2-Bababaa 3-Rompers 4-Comel 5-Buku 6-Bayi Si manja ibu akan ibu pakaikan rompers Bababaa utk kelihatan comel😍dan ibu bacakan buku daripada Lullabies setiap malam sebelum tidurmuu supaya kamu tiduur degan lebih lena😘 Jika ditakdirkan rezeki utkku aku bersyukur padamu YaAllah..tapi jika tidak aku prcaya rezeki ini milik org lain..Semoga yg terbaik utk kita semua dan dmurahkan rezeki sentiasa..Aamiin yra🤲

6 perkataan yang tersembunyi . 1. Bababaa 2. Bayi 3. Buku 4. Lullabies 5. Rompers 6. Comel BAYI saya sgt selesa dan suka memakai ROMPERS, tu mmg favourite dia 😍 lagi2 kalao dapat pakai rompers dari BABABAA.. mesti COMEL cun melecun kann. 💖 Sblm tido pn si anak mmg suka dgr mama nya nyanyikan LULLABIES, smpai terlena.. kalao ada rezeki dpt BUKU dr bababaa, boleh la mama bacakan kat anak kesayangan mama ni nt dan jd lbh bijak😘❤️ Amin..

Assalamualaikum.. 6 perkataan yang tersembunyi :-) 1. Bayi 2. Comel 3. Rompers 4. Baba Baa 5. Buku 6. Lullabies 2 bulan yang akan datang BAYI yang mama sedang kandungkan ni akan melihat dunia.. Tak sabar nak tengok anak mama mesti COMEL sangat kan.. Mama akan pakaikan ROMPERS yang tersangat awesome daripada brand BABA BAA ni.. Dan tak sabar pula mama kerana setiap malam mama akan bacakan BUKU sajak Bahasa Inggeris LULLABIES kepada anak mama ni..

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI ADALAH 1.BABABAA 2.COMEL 3.BUKU 4.BAYI 5.ROMPERS 6.LULLABIES Ini adalah jawapan pertama saya dalam pertandingan mencari perkataan yang tersembunyi, dan sekiranya semua jawapan saya betul , semoga BAYI COMEL nombor 3 ni dapat merasa kan baju diperbuat daripada ROMPERS dan juga dapat merasakan BUKU bacaan dari BABABAA LULLABIES.. MAJU JAYA ASIANPARENT 💖 semoga ada terselit rezeki kita semua 🫰 ig : nanuk9803

6 Perkataan yang tersembuny (extra 1) ; 1. Lullabies 2.Nap 3.Baba baa 4.Rompers 5.Comel 6.Buku 7.Bayi BAYI pertama saya yang bernama Akif memakai baju ROMPERS jenama BABA BAA kelihatan sangat COMEL. Setiap malam sebelum take a NAP mamanya sering dengarkan lagu LULLABIES ataupun membacakan BUKU bedtime supaya tidur si baby comel lebih lena☺️ Semoga Muhhammad Akif Haziq ada rezeki🤲. Thank you baa baa & theAsianparent for this contest🥰

Hai @theAsianparent Malaysia ❤️ saya adalah pengikut @bababaa di Instagram ❤️ Saya menjumpai 6 perkataan tersebut: 👉 BABABAA 👉 ROMPERS 👉 BUKU 👉 BAYI 👉 COMEL 👉 LULLABIES Hey!!! Sangat bertuah jika memiliki Baby rompers sebab design ini memudahkan para ibu menukar lampin bayi ❤️ lagi bertuah mempunyai buku sajak Bahasa Inggeris kerana dari awal pembelajaran anak adalah seawal kandungan si mommy.. 😉 Thank you

Perkataan tersembunyi 1. Bababaa 2.Lullabies 3.Rompers 4.Buku 5.Comel 6. Bayi Semoga ada rezeki untuk BAYI saya yang bakal lahir 1Disember 2022 ni. Sekiranya berpeluang, dapatlah memakai ROMPERS dan dapat BUKU bacaan dari BABABAA. Semoga jadi kenyataan terpilih diantara 6 orang yang bertuah 🥰😘 boleh kami bacakan untuk LULLABIES kami yang COMEL nanti ! 👶🏻👶🏻👶🏻🤍🤍🤍 Bakal ibu baby AH ; 🤍

6 Perkataan tersembunyi : 1. ROMPERS 2. BABA BAA 3. COMEL 4. BACA 5. BUKU 6. LULLABIES Semoga ada rezeki buat anak mama dan babah Raiqarl Syah untuk memakai ROMPERS dari BABA BAA yang COMEL dan terjamin kualiti dan keselesaanya. Juga semoga ada rezeki anak2 mama kakak Raissa dan Raiqarl BACA dan dengar BUKU LULLABIES yg menarik dengan pelbagai bunyi dan lagu,pastinya menarik minat membaca anak2 mama!😉 #TQBabaBaa

🌼LULLABIES 🌺 BUKU 🌹 ROMPERS 🌷BAYI 💐COMEL 🪸 BABABAA 🎶Oh Si BAYI COMEL Mommy Dan Baba Memakai ROMPERS Yang Sangat Selesa ~ Lalu Mommy Bawakan BUKU BABABAA Dan Kita Sama Sama Terhibur Dengan LULLABIES Semoga Ada REZEKI Anak Anak Saya ~ Anak Anak Pun Suka Buku Dari Baba Baa Koleksi Yang Kami Ada Rasa Sayang 👨‍👩‍👧‍👦 English Rhymes Lullabies ☃️ 💋♥️ Mawar & Hud