Kuiz Gambar TAP!

Jom main kuiz sekejap dengan TAP parents semua👋 Siapa tahu agaknya gambar jenama apa ya di bawah ni🤔 Tak sampai 5 minit je kawan min kata dah tahu jawapan dia😅 Haah cuba komen sikit😘

Kuiz Gambar TAP!
202 Các câu trả lời

macam bukan teka teki je.. ke ada yg x tahu ye? a. drypers asyik iklan kt TV. confirm tahu. b. libresse pon sama. lelaki pon dah tahu jenama ni. c. pigeon mungkin x ramai tahu tp dalam banyak2 puting utk baby yg jenis memilih, boleh try pigeon punya puting warna kuning. mungkin dia suka. sb anak sy mcm tu. haha. and d. of course tahulah. setiap pagi sblm gi skolah mak tepek kt muka. mcm opera cina pon ada. sekian. haha

A. Drypers B. Libresse C. Pigeon D. Johnson baby #TAPactiveusers #TAPsupermoms

A. Drypers B. Libresse C. Pigeon D. Johnson baby #TAPSupermoms #TAPactiveusers

A. Drypers B libresse C. Pigeon D. Johnson baby #TAPsupermoms #TAPactiveusers

a. Drypers b. Libresse c. Pigeon d. Johnson Baby

Drypers, Libresse, Pigeon, and the last one is Johnson Baby

a. drypers b.libresse c. pigeon d.johnson baby ❤️

a. drypers b. Libresse c. Pigeon d. Johnson’s baby

a.Drypers b. Libresse c.Pigeon. d. Johnson baby

A drypers B libress C pigeon D johnson baby 👶🏻