Kongsikan Pengalaman Ibu2

😘❤jom kongsi

Kongsikan Pengalaman Ibu2
19 Các câu trả lời

Bukaan br 4/5 blh la msh gelak bergurau dgn suami msh blh tgk youtube😃drama korea..dh naik 6 dh xblh bw bincang🥴🥴tgk youtube pon xselera🥴nangis je thn tenaga&skt..byk zikir&istigfar

hmm. min pakai baju sejuk sepanjang 9 jam Dalam labour sebab kesejukan sangat masuk labour room waktu subuh keluar nak waktu asar. sampai bergaduhlah dgan nurse hahaha

bersalin kan ank no 2 first time bersalin normal minta czer 😅 sebab yang sulung czer.. jadi tak larat nak teran 3 kali berhenti teran sbb minta kne czer. 🤭🤭

Dlm fb mcm2 diorang share pengalaman lawak. Sakit perut kita dibuatnya. 🤣 Sy belum ada pengalaman, tgh pregnant anak ptama.

Lepas baby keluar terus tertidur.. Mabuk dgn gas sedut tu.. Jahit pon x sedar apa.. Tau2 nurse kejut.. Suami dtg nk azankn anak..

Kesakitan yg mnghantui, tkde lawak2 😭😭😭😭

Masa meneran dlm labour sempat terlelap😂

nervous sja ada sis😂

Menjerit satu wad 🤣