Mana satu yang korang pernah gunakan?

Jom kongsi pendapat sikit pagi ni 😍 Antara 4 jenis pad di bawah ni, mana satu yang anda semua pernah gunakan? Atau teringin nak gunakan ya?🤩 Komen bawah jom😘

Mana satu yang korang pernah gunakan?
88 Các câu trả lời

A, B, A, B, guna time lepas bersalin. dlm lr tk dibenarkan pakai sbb dr nk check jahitan n so on. if gomen hosp. private not sure. both really smooth and suitable for sensitive skin. since it's panties, no need to cuci bilas dgn air. gel akan mengering sndiri. and convenient. Penyerapan superb, selesa, tk risau bocor. 🥰 currently applied for a TENA adult diapers pants. Saja nk try bcs it has many size options. size S pun besar n good. sesuai untuk pakai lepas bersalin. penyerapan not sure.

A. sgt bgus klau pkai time aliran banyak. Sgt Selesa. Yg penting bila guna x ragu2 akan tembus ke ape. Mmg recommended 👍👍

3y trước

Kan, best sngat

selalu pakai yg A., tapi haritu pegi eco jumpe D beli la 2 pek sekali try x muat 😂 x perasan dia ada 1 saiz je M-L

Kotex dan libresse. Kotex best dan sgt selesa. Sangat berguna waktu berpantang.

kotex pernah pakai libressepun pernah tapi best lg libresse

Pernah guna libresse dan Kotex. Tapi paling suka libresse

B - masa bersalin pakai best giler x bocor n selesa sngt

baru nk try A. libresse sb ramai review best

A dan B..D ada beli tp belum try lagi..huhu

kotex ..libresse tak bole pkai ..jd gatal