Persiapan Barang Bayi

Jom kongsi biasa mama2 start beli barang bayi bila yer.

12 Các câu trả lời

Mayb 28w and above baru beli kot.. Tp klo xsbr, blhlah masuk dalam shopping cart dlu sbg panduan bila nex time nak ber shopping, blh lah refer cart nie

Saya skrng dah 20 weeks. Minggu depan ada baby expo dekat starling damansara. Alang2 pergi beli jela. Mana tahu ada good deals.

sy dh start dh sikit² beli brg baby..skrg 5 dh nk msuk 6 bulan...hehe😁lewat sy tkut xlarat nk bwk perut sbb sy ni kecik je orgnya😂

saya 5 month dh start beli sikit² sebab harga brg byk yg naik skrg, so mana yg rasa berbaloi tu, sy beli awal.

sy 18w tak beli pape lg ni.. tunggu 7 bulan baru nak shopping. lepas tau jantina baby best skit nk shopping

sy 18 weeks.. tk beli apa lagi. tpi dh byk survey.. like je la byk2 kat shoppee tu. semua rasa comel huhu

sy tak beli pape lagi .. kalau ikutkan nak beli time kndungan 7 @ 8 week kot .. mungkin ..

2y trước

7 w tu terlampau awal sgt nk belii. tgu nnti dh 6month ke atas dh boleh beli sikit2

sy 17 weeks.. x beli apa pun lg.. tggu 6 bulan bru beli

Saya nak beli 23w nanti, sebab ada expo baby 😂

Tggu 7@8bulan nanti 😂🤣