Baby girl atau boy

Jom cuba kira....sekadar suka2....saya bila kira dapat nombor genap(gurl)....tapi memg scan dr kata insyaAllah baby gurl....

Baby girl atau boy
38 Các câu trả lời

Sy 5+38=43(ganjil bermakna boy la ye ) hihi comel nya tips ni..tp pernah dlm week keberapa sy ada mimpi sy menyelam berenang ke rahim sy .kemudian nampak kemaluannya ada baby boy .comey je baby tu dok gerak tgn dan kaki..heheheh..anyway..thanks bg tips ni..ada sikit ceria di subuh hari...semoga Allah Taala mudahkan urusakan kalian semua..apa pun kita kembali serahkan kepada Kuasa Allah yang penuh misteri dan Rahsia kan..💖💖💖

10 23 = 33 ganjil .. wahhh baby boy ke 😍 alhamdulillah la kalau btul🤣 mmg suami mgharapkan bbyboy. tp mamy nya bnyk cari nama girl je ni 🤣🤣

saya masa ank sulung 12+26=38,girl(2020)betul nie mengandung lagi 7+28=35,boy(2022)harap betullh boy dah dapat sepasang dah blh pencen..😂

last period bulan 3 /2018 umur ibu 10/2018-1984 = 33(belum cukup bulan) kiraan = 3+ 33 jumlah = 36 (genap) jantina bayi lahir lelaki

Huhuhu sy tkt nk amik th jantina psl 4 dh boy ni... tpk2 lg nk tmbh ke xnk dh.seriau dh rs nk bersalin lg😁

Cmne tu ikt bln? Hbs tu klu mse tu umor blm genap.. Xkn de perpuluhan plak? 😅😅😅..maaf xfhm.. Blh explain?

5y trước

Mknenye klu mse tu blm ckp umo utk thn tu kne tmbh umo thn lps la?

3+22 : 25 ( ganjil ) harap² betul la dpt boy . scan girl . due 25/12 ni semoga dipermudahkan aamiin

12+35=47 ganjil... Moga mogaaa la kan boyyy. Sbb scan nurse ckp nmpak mcm Penis

6+28(oct baru 29) =34 (girl) ❤️. Xkisah la boy or girl. Yang penting sihat sempurna

saya 4+30=34.. baby girl..tapi masa scan memang gegirl .jelas sgt nmpk gegirl nya 🤪