Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Ida Lilywaty Md Latar

Jom ajukan soalan anda dalam sesi ini yang berlangsung di aplikasi theAsianparent! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr. Ida Lilywaty Md Latar Obstetrics And Gynaecology (O&G), Pantai Hospital Cheras. 📰 Topik: Tanda Amaran Bagi Pergerakan/Tendangan Bayi Ketika Hamil 🗓️ Tarikh: 7 September 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Ida Lilywaty Md Latar
22 Các câu trả lời

assalamualaikum doktor, sy nk tnya, normal ke 34w anak lbh kepada mmusing / mngeras berbanding baby aktif dgn tendangan. bila dia tendang dalam stgh jam lama nya. kmudian mlm² pon aktif jea siang kurang aktif sikit. kmudian sy di diagnose ada gbs positif. dah masuk ubat 6mlm. dah mkn antibiotik..adakah risiko akan bersalin awal ? kmudian adakah risiko kepada bayi msa bsalin nnt. kena tahan wad utk on antibiotik..