First baby,perut 7 bulan,rmai tegur kta baby bump x nnmpk mcm 7 buln sebb kecil,ibu ok je..

Jnji check up Dr kta anak ibu sihat alhamdulillah..berat pn ok..😘😘😘..fkir sngt pn nnti stress je.. #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

sama lah sis , saya 8 bulan tp perut mcm 4 bulan . tak fikir sangat apa orang cakap , janji baby sihat alhamdulillah

tabiat judge perut ibu hamil ni dah x relevan & tak patut ada lagi utk 2021 ni