Hai saya ingin bertanya

Jika setiap bulan haid teratur, dan bulan ini sudah lebih 40 hari kitaran haid tidak datang. Apa puncanya ya ? Check upt dah 3 kali -ve 😭 saya last bersama suami pada 27/6 ketika fasa subur dan last haid 11/5 mohon pencerahan yg mana tahu ☺️ #seriusnanya #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

Kalau haid teratur period 11/5 upt dah positive patutnya. Tp kena guna upt yg reliable tau. Kalau masih negative, boleh jadi masalah hormon

Maybe hormone… better check doctor

peg klinik consult Dr ye..