nak tanam uri kat mana?

Jika duduk di apartment, uri biasa tanam kat mana.. X biasa tanam sbb baru pertama kali... #13weeks #firstmom

3 Các câu trả lời

saya duduk flat so husband sy tanam dekat surau yg berdekatan tmpt tinggal tu...mntk izin kata nk tanam uri blh x kat sini nnt diorg bg but kne call setiausaha ke ap ntah namanya yg uruskan masjid Tula😅kata nk tnm uri ha nnt diorg bg la tau Suh tanam belah mn

11mo trước

ooo ok.. terima kasih

pergi masjid, mntk nak tanam dekat mana2 kawasan tanah perkuburan terdekat

11mo trước

Okay.. terima kasih

maaf bertanya... macamana boleh gugur...

11mo trước

sy x gugur.. sy cuma tanya nti dh bersalin uri nk tanam kat mana..