Bayi masih menyusu

Jika bayi masih menyusu dalam 10 bulan macam tu.. Tapi si Ibu Hamil. Boleh ke bayi menyusu semasa ibu sedang hamil? siapa ada pengamalan? share sikit😊

2 Các câu trả lời

kl sy ms preggy ank k2 xblh lgs bg menyusu abgny cz ksn bby dlm perut kl lps brsln blh smbung menyusu lg..cz sy consul dahulu dgn doctor ank & kandungn..

Kalau tak ada masalah, boleh je menyusu. Tapi ada yang jata boleh trigger preterm. Terpulang pada awak, seeloknya consult doctor dulu.