Pantau GDM Dan BP Sendiri. Berat Naik Banyak Sangat, Padan Muka Sendiri..

Jenuh la kalau nak pergi klinik 4x sehari. Ada geng mommies yang darahnya semanis gula tak kat sini?? Hehe

Pantau GDM Dan BP Sendiri. Berat Naik Banyak Sangat, Padan Muka Sendiri..
2 Các câu trả lời

Ade pernh sngkut 2kli kne ambik bsp tpi g kt klinik..Tpi dua2 norml..Kne pntg mnum mnis2 dan mkn yg brkhasiat je lh..

5y trước

aah..Klu bsp norml dh nty dikira gdm kntrol tpi rsiko bersalin tkt kne thn

Mmg penat..asyik nak kena klinik review lps buat bsp..

5y trước

Kalau hari ahad lagi la... Nak kene pi klinik@farmasi pulak. Kkia mana bukak hari ahad kan.. Sabor jelah