Brpa mnggu umur kndungan br bole dgr jantung bby?

Jantung bby

9 Các câu trả lời

Masa anak 1st & 2nd..8weeks dah nampak jantung dan dgr sekali 😍 tp yg 3rd pregnancy ni masa 8weeks nmpk kantung je baru,then 10weeks baru dia tunjukkan diri ya baby dgn heartbeat skali..nervous ja mula2..huhu alhamdulillah..pada sy tiap pregnancy tak sama..tu pengalaman sy..smoga dimudahkan utk awak 💖

saya 8 minggu dah dengar scan dekat swasta. 15 minggu masa dekat klinik desa. masa 8 minggu baby bentuk bulat macam ketulan je masa tu tapi dah ada degupan janting. ikut mesin scan juga. kalau kk atau klinik desa 15 weeks ke atas bergantung mesin dann masing-masing.

sy dapat tahu pregnant masa kandungan dh 7w+. period delay 4 hari, 2 hari lps buat upt terus ke klinik swasta utk scan. masa tu dh dengar heartbeat

Saya 17 mggu baru dgr sis. Malu2 nak tunjuk mama degupan jantungnya 🤭

saya scan kat KK masa 7 minggu dah ada heartbeat

8 minggu time saya scan di swasta

Pengalaman saya, pada 10 minggu

sy 10 minggu

17minggu