Assalamualaikum semua,tolong doakan ank prmpuan sya yg berda dlm wad nicu sudah 19hari cpat sembuh

76 Các câu trả lời

moga di beri kesihtn yg siht..aminn yarabalallamiinn..maaf tnya..boleh thu punca nye ape ye..

Allahuakbar..moga baby cepat sembuh dan puan sekeluarga dikurniakan kekuatan dan ketabahan

semoga cpt sembuh syg....smga ibu bapanya kuat hadapi ujian..Ujian hebat utk org hebat...

Ya Allah ..semoga baby cepat sembuh...dpt balik rumah... amiin ya Rabbalaalamiin 🤲

semoga Allah lindungi baby comel,semoga cpt sembuh syg baby .ibu bnykan Bdoa ya ibu

Semoga anak awak diberi kesembuhan dan sihat seperti baby2 yang lain . Aminnn ..

smoga cpt sembuh baby... smoga Allah angkt sakitmu baby... cpt sihat ye nak...

semoga baby cepat sembuh sihat waaliaf dan dipermudahkan segala urusan Aamiin

wa'alaikummussalam... semoga cepat sembuh untuk baby... aamiinn 🤲🏻

smoga dberi smbuhan dan ksehatan yg baik2 buat adik bby....🤲aamiin...