Kenapa sy jd mkin sensitif & beremosi. Dalm harini ja dah byk kali menanggis. Boleh gangu kndungan?.

Jadi sgt sensitif & mudah menangis

2 Các câu trả lời

masa sy awal² pregnancy sy jd sgt² cengeng sikit² nak nangis😅😅 and pernah tnya doct ms nk scan bby .. xpe ke kalau kita terlalu ikut sgt perasaan ms pregnant ( means all negative feeling) doct tu kata kita kena cuba juga lawan and keep calm sbb bby bole ikut n rs kita punya emotion(for islam byk² kn selawat or mengaji).. so if kita terlalu suka nangis bby pun nnt bole jd mcm tu jgk nnt so be happy and positive okay😊.. enjoy ur pregnancy journey sbb nnt da bersalin percayalah awk akn rindu hehe ❤

sentiasa positif sis. kalau ada benda yg buat kita beremosi jgn fikirkan. cari benda yg bolwh buat kita happy.