EHH SERAM LAHH !!

jadi lebih takut nak kongsi atau beri pendapat . kadang2 nak jawab soalan pun takut tau takut bile kite cuba tulis elok2 pakej sambil tersenyum, tapi owner soalan tu baca jawapan kite dengan cara yang salah 😅😅 eh seram lah . sekarang ni kite jadi cccctv je lahh yee . tak nak cuba2 untuk tenangkan atau bagi semangat pada owner soalan atau owner luahan perasaann lagii 😂

3 Các câu trả lời

faham, saya pun pernah kena juga. tapi kalau apa yg saya tau, saya jawab juga, kkdg siap research lagi takut silap bagi jawapan kena kecam. 😂 .

1y trước

kann awakkk ~ terima kasih memahami saya ❤️