EHH SERAM LAHH !!

jadi lebih takut nak kongsi atau beri pendapat . kadang2 nak jawab soalan pun takut tau takut bile kite cuba tulis elok2 pakej sambil tersenyum, tapi owner soalan tu baca jawapan kite dengan cara yang salah 😅😅 eh seram lah . sekarang ni kite jadi cccctv je lahh yee . tak nak cuba2 untuk tenangkan atau bagi semangat pada owner soalan atau owner luahan perasaann lagii 😂

3 Các câu trả lời

sama lah. kita bg pandangan & advise dia boleh kata dia dah berabis beribu masuk class beli buku bagai. dah tu kenapa minta pandangan & advise kat sini kalau tak boleh nak terima emm

1y trước

kannnnnn awakk . saya pun masih tak faham dengan orang2 yang mintak advise tapi tak boleh terima dengan fikiran terbuka 😮‍💨😮‍💨 lepas tu nak melenting 😬

Sy pun penah kena. But then kena kecam pulak balik 🥲. Sy fedap, sy menyepikan je diri dari app ni. Ni bukak app balik pun sbb tgh pregnant baru. Hahaha

1y trước

Ye betol. Kita share pengalaman/knowledge kita je pun. Dah dia tanya, kita jwb la. Sudahnya kita yg murung lepas tu 😞😞

faham, saya pun pernah kena juga. tapi kalau apa yg saya tau, saya jawab juga, kkdg siap research lagi takut silap bagi jawapan kena kecam. 😂 .

1y trước

kann awakkk ~ terima kasih memahami saya ❤️