Isteri sakit pinggang, loya, badan panas on off

Isteri saya baru 5minggu , cuma saya nak bertanya normal ke isteri sakit pinggang , loya nak muntah tapi tak pernah muntah , badan panas on off. Perlu tak dia pakai bantal U untuk legakan sakit pinggang? Angin dalam badan pun ada. #suamirisau #ingintahu #bayipertama

3 Các câu trả lời

bole je nak beli sbb nanti trimester 2 & 3 lagi la tak selasa nak tidur. loya tu normal.lagipun wife akan jadi lebih sensitif pada bau. nanti dah trimester 2, insyaAllah makin berkurang. kena kerap mkn utk elakkan loya dan masuk angin.. susu pon kena minum..

Normal. Urut blkg buku lali isteri insya Allah angin dlm badan kurang. Boleh juga ltk minyak yu yee kat blkg leher, kepala, ulu hati jika pedih, blkg dia pun boleh. Sambil2 tu urut2 dgn perlahan. Semoga Allah permudahkan pregnancy isteri Encik.

normal. boleh beli bantal tu utk keselesaan isteri.