minggu 6 ada darah

isteri saya ada keluar darah pada minggu ke 6,adakah normal ? sebab baby pertama kami

12 Các câu trả lời

Same mcm sy.. 6w bleeding.. Pegi klinik threatened miscarriage.. Repeat scan 7w doc bgthu janin tak berkembang n tak jadi.. Doc pun suruh g hsptal utk cuci.. 😔 Skrg 8w tak pegi² lg...

2y trước

Awak nak tanya nampak posting ni 2 tahun lalu, mcm mana perkembangan masa ni ?

biasa jika alami spotting or bleeding ianya adalah tidak normal better encik bw isteri ke hsptl or klnik asap tuk dptkan rawatan..kdg2 ia tnda2 awal tuk alami.keguguran #TAPSupermoms

saya masa pregnant 8w keluar darah fresh. terus ke hospital.. doc akan scan dr bawah. "threathend miscarriage" namanya.. insya Allah moga Allah mudahkan urusan.. 😊

2y trước

Awak nak tanya nampak posting ni 2 tahun lalu, mcm mana perkembangan masa ni ? Selamat melahirkan ?

klu pregnt de pndrhn better refer doc ...minta advice ye #TAPSupermoms

spotting drh normal sbb skit je...kalau byk better refer doc terus...

andai kata masih kluar lagi n makin byk better pergy hosp tros..

terima kasih dah g klinik dah alhamdulillah x de apa2

4y trước

oh alhamdulillah...sy ingtkn ncik blum bw isteri ke hsptl or klnik..mg dpmudahkan segalanya..aamiin... gigih pula sy komen di atas..😂😂✌

mcm mana keputusan klnk ok ke? #26Nov20  #TAPSuperMoms

time pregnant sikit @ byk kluar darah elok pgi hospital.

Elok pergi ke klinik atau hospital yg berdekatan tanya

4y trước

tq dah g klinik dah