Assalamualaikum...

Ini adalah kandungan buat kali pertama utk sy...sy lewat dtg period...check dekat klinik swasta Alhmdulillah dah 5minggu katanya...jadi sy dah bole buka buku pink ke??? Atau kene tggu lagi?

19 Các câu trả lời

Sy esok baru bkak buku .. klo ikut last piriod yg pertama sy dah 6minggu ..

5y trước

Tq sis.....

Better call kk dlu tye.. Cam tmpat sy 8 weeks baru leh bukak

5y trước

Oh okk...terima kasih yer

Call kk utk dptkan apoimen utk buka buku pink

5y trước

Boleh..tp ade separuh kk kita pergi pastu dia bg tarikh lain utk dtg buat buku. .so 2x kerja...kalau awk mmg rajin blh je😊

Sis dh scan ek? Mcm mana rupa scan 5 weeks?

5y trước

Macm nie..tak nmpk sgt

Kk tmpt sy 9w da bole bukak..

8week sis da boleh buka buku

8w dan ke atas sebelum 12w..

5y trước

Okay terima kasih yer☺️

Sy ms buka buku 6w

5y trước

Ok terima kasih

Tunggu lgi