bagaimana cara naikkan berat bayi 1.6kg dalam kandungan

2 Các câu trả lời

susu fullcream dutchlady.. fullcream biasanya berlemak.. sesuai utk naik kan berat ibu n anak. senang nk dpt n murah☺️ btw brp week tu..

2y trước

Tq sis share MC ada kesempatan lagi saya usaha untuk naikkan berat baby

minum susu Anmum sis..susu tu naik berat Ank dlm kandungan...ikut sukatan susu dia BG tu....

2y trước

Ya sis saya minum susu anmum juga sis kelmarin saya baru buat checkup doktor kata kalau kondisi bayi mazi sama terpaksa di suru bersalin lebih awal 37minggu