cmner ye nk turun kn gula dgn darah tinggi..dh macam2 buat

1 Trả lời

makan buat suku2 separuh x? mkn n minum manis weekend je. mummy ade stress ke? sllu darah tggi ni sbb stress or sbb mkn byk mknn tggi garam

2mo trước

cuba mummy control mkn n kurgkn stress dulu. kurgkn angkat2 berat ape sume, bykkn rehat dll sbb klau mummy x control, nnt mggu 38 kena serah diri kt hosp, kena induce utk paksa bersalin sbb ade darah tggi. sllu org x minat sgt induce2 ni sbb probability utk czer akan jd lg tggi klau induce byk kali x bantu bukaan haaa.