Hi mommy's.. nak tanya kita 36mgu 5 hari boleh ke makan tapai? 🤤🤤🤤tapi Sye da mkan 2 bekas kecik

4 Các câu trả lời

boleh , makan je sis apa yg awk nk mkn asalkan awk takde alahan dgn makanan tu . Sy pon masa raya bedal je tapai tapi 2 3 biji je lebih2 tkut sakit perut letih plk klau duk main cirit nnti 😆

4t trước

itulah tuu 😅sbb ada depan mata berbekas2 yg kecik2 tu kan 🥲2 bekas kecik pun alhamdulillah.tapi tu lah tak puas 😂pas bersalin nanti la baru sambung lagi 😆

sy last buln puasa ritu mkn tapai..ad lg 3 tangkai tapai pulut daun getah..alhamdulillah ok..last² trim ni blh mkn..tp pada²🤭🤭

4t trước

sama la alhamdulillah setakat ni masih baik2 sahaja.. cuma lepas teringin nak makan tu je 🥹da dpt rasa da lega sikit la 😅moga baik2 sahaja 🤲🏻

tapai tu fermented. blh trigger contraction dan bersalin awal

4t trước

sy pun teringin siap ambil dh. then teringat psl tapai ni fermented...mmg boleh trigger bsalin awal. so sy buang..tahan teringin smpai dh habis pantang. tp tu lah xjumpa2 lg tapai kt sni

sy 35w bru mkn tapai pulut😂tp mkn sikit2 la 🤣