Hai mommy's dekat sini ada tak mom tngh preggy payudara tak rasa sakit or berdenyut normal tak

12 Các câu trả lời

normal. sesetengah mom yang awal preggy akan rasa sakit dekat payudara. if terlanggar sikit pun rasa amat sakit. macam saya awal preggy sakit sangat dekat bahagian breast, rasa sakit tu berkurang dah nak dekat due

sy start sebelum tau pregnant smpai dh tau n smpai skrg 18w breast sgt2 sakit dan besar dr kebiasaan..dr anak first dlu lg mcmni...dan akn terus sakit +, besar smpai la beranak

Kandungan dah berapa week? Saya sakit masa trimester 1 jer.masuk trimester 2 dah tak sakit tapi ada masa berdenyut jugak jarang2

Kita drpd awal pregnant sampai nak bersalin takde rasa sakit or berdenyut. Ikut org agaknya

Untung nyaaa tak sakittt. Kita dari start tau preggy sampai dah 11w sakitttt 🥺

saya. both pregnancy sampai sy bersalin xrasa sakit breast ataupon berdenyut

saya dulu masa preg. rasanya takda pun rasa mcm tuh, rasa biasa je.

8mo trước

alhamdulillah tq sis reply komen kite🤭

ia normal sbb br lg..mg dpmudahkan segalanya aamiin

xsakit dan xberdenyut sbb masih bf kakak dia😅

Brapa minggu? Sy dlu sampai 2w je sakit, lpastu okey

8mo trước

Alhamdulillah tahniah sis..Insyaallah semoga baik2 saja.. jaga diri baik2 ❤️