Maaf nak bertnye checkup klinik krjaan & swasta ada beza ke, sbb asik org ckp knp tk krjaan ape² ssh

1 Trả lời

Sy check up je dua2. Kerajaan pergi swasta pun pergi sebab husband prefer nk bersalin di swasta if x de apa2 masalah. Keraajan pun checkup jugak kot ada masalah masa nk bersalin nanti😅

10mo trước

ha kan btter p dua2 sbb apa2 risiko besar swasta selalu akn tolak ke gov. gov kalau xda record depa mls layan skit. buka ja bku dua2